ثبت نام شانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان اواخر آذرماه انجام خواهد شد

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدرضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان درباره زمان ثبت نام شانزدهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات گفت: ثبت نام شانزدهمین دوره از اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات از اواخر آذر ماه در سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.ir آغاز می شود و بعد از انجام قرعه کشی، اعزام ها از اول بهمن ماه شروع و تا آخر فروردین ماه سال ۹۶ ادامه خواهد یافت.

حضور پر رنگ دانشجویان غیر ایرانی واحد در ضیافت افطاری سازمان مرکزی

به همت معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و مدیریت حجه الاسلام و المسلمین دکتر کلانتری و دکتر نصیری با همکاری امور بین الملل سازمان و معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات و واحدهای دانشگاهی استان تهران و به منظور برخورداری از فیوضات ماه عبادت و بندگی و ایجاد و تقویت فضای برادری، غنی سازی ارتباط بین دانشجویان سایر کشورها نخستین ضیافت افطاری اتباع غیر ایرانی شاغل به تحصیل در واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در ۲۳ خرداد ماه سال جاری و مقارن با بیست و هفتم ماه سراسر نور و رحمت رمضان در مسجد واحد علوم و تحقیقات برگزار گردید. واحد تهران جنوب با حضور دکتر علمایی ریاست واحد و دکتر کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی و ۱۲۸ نفر از دانشجویان غیر ایرانی در این مراسم شرکت نمودند.

کرسی تلاوت قرآن کریم

برگزاری کرسی تلاوت قرآن کریم در دانشکدۀ مهندسی صنایع

همزمان با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان به همت کانون های مهدویت و جرعۀ نور امور فرهنگی و با مشارکت دفتر نهاد رهبری و بسیج دانشجویی واحد محفل انس با قرآن کریم در دانشکدۀ مهندسی صنایع برگزار گردید. در این مراسم سراسر نور استاد حامد شاکرنژاد قاری صاحب سبک میهن اسلامی به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداخت. همچنین حجه الاسلام و المسلمین گل محمدی مسئول محترم دفتر نهاد رهبری در واحد به سخنرانی در خصوص اهمیت و ارزش ماه مبارک رمضان و تأثیر فراوان آن در ساختن روح و جان مؤمنین پرداخت. از دیگر بخش های این مراسم برگزاری مسابقۀ قرآنی و اهدای جوایز به برندگان حاضر بود.