جشن دهه کرامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد

۰۴ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۵ کد خبر : ۱۱۹۹۸ اخبار و اطلاعیه های معاونت

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت (اول ذی القعده سالروز ولادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س)، تا یازدهم ذی القعده سالروز ولادت ثامن الائمه شمس الشموس حضرت امام رضا (ع))، جشن دهه کرامت را با برگزاری مسابقه نقاشی و دلنوشته با موضوع “سبک زندگی و نماز و حجاب” در ساختمان ستادی واحد برگزار نمود.

در این مراسم که با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا گل محمدی نماینده محترم مقام معظم رهبری در واحد برگزار شد؛ پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، مجری برنامه ضمن ایراد سخنانی پیرامون سبک زندگی و نماز؛ زندگی معصومین علیهم السلام را الگوی کاربردی زندگی معرفی نمودند و بیان داشتند می بایست در نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه بکوشیم. پس از ارائه اجرای برنامه شاد و طنز، مولودی خوانی، توسط آقای مهدویان در مدح اهل بیت به ویژه حضرت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) اجرا شد.

گفتنی است ضمن پذیرایی ویژه؛ در این مراسم از فرزندان کارکنان واجد شرایطی که در مسابقات دهه کرامت شرکت نموده بودند تقدیر به عمل آمد و به تعداد ۴۰ نفر از حاضران در مراسم، هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.