برگزاری کار گاه آموزشی دهه ولایت

۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۳ کد خبر : ۱۲۱۴۶ اخبار عمومی
به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران جنوب برگزار شد: کارگاه آموزشی معارف دهه ولایت (غدیر) کارگاه مجازی معارف دهه ولایت (غدیر) به صورت حضوری با هدف ارتقاء رتبه علمی اساتید و همچنین جهت توانمند شدن کارکنان در مبحث غدیر شناسی توسط حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران جنوب در دانشکده هنر و معماری به مدت ۸ ساعت طی یک روز برگزار شد. این دوره با تدریس حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر محمد رضا فوادیان در حوزه غدیر شناسی و درسنامه ایام غدیریه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد. نخست در رابطه با درسنامه غدیریه سخنانی را در تبیین حادثه عظیم غدیر و نقش این واقعه تاریخی در استمرار حکومت اولیای دین ، عید قربان ، ابلاغ سوره توبه ، سپردن ودایع ، بخشش فدک ، آیه تبلیغ ، عیدبزرگ غدیر، آیه اکمال ، بیعت با امام زمان(عج) ، عقد اخوت ، حکومت ظاهری ، عید ادیان ، حدیث منزلت ، حدیث بساط توطئه هرشا و عید بزرگ غدیر صبحت نمودند و در ادامه به بحث غدیر شناسی و مهدویت پرداختند. شایان‌ ذکر است در پایان دوره به شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها نیز گواهینامه معتبر از سوی واحد اعطا می‌شود.
برگزاری کار گاه آموزشی دهه ولایت