گردهمایی مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۹ کد خبر : ۱۲۲۲۷ اخبار عمومی
جلسه انتخابات کمیته ناظر برنشریات دانشجویی واحد

گردهمایی مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

به همت حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد تهران جنوب جلسه انتخابات کمیته ناظر بر نشریات واحد در دفتر معاون دانشجوئی و فرهنگی با حضور نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، مدیر فرهنگی و اجتماعی، رئیس اداره مطالعات و پژوهش های فرهنگی (رابط نشریات) و ۹ نفر از مدیران مسئول نشریات دانشجوئی برگزار شد. در این گردهمایی که با هدف انتخاب عضو علی البدل تشکیل شد؛ ارتقاء سطح کمی وکیفی و توسعه نشریات دانشجویی مورد تأکید قرار گرفت.

گفتنی است گردهمایی فوق پیرو انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی که بصورت الکترونیکی در اسفنده ماه سال ۹۵ برگزار شد، از سه نفر کاندیدای ناظر بر نشریات واحد خانم مهسا مقدسی مدیر مسئول نشریه دانشجویی قلم آزاد بعنوان عضو اصلی و آقای مهرداد پیروز مدیر مسئول نشریه دانشجویی نگاتیو و آقای سید علی هاشمی مدیر مسئول نشریه دانشجویی پندار بعنوان اعضای علی البدل کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی انتخاب شدند. با توجه به آرای مساوی جهت تعیین یک نفرعضو علی البدل در تاریخ ۱۲/‏۰۷/‏۹۶‬ آقای مهرداد پیروز باکسب ۶ رأی بعنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.