افتخارآفرینی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب در سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی سال ۹۷

۰۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۴ کد : ۱۳۴۸۴ اخبار و اطلاعیه های معاونت

در سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که در بخش‌های نشریات برتر، آثار برتر و بخش مقالات ویژه برگزار شد، نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب موفق به کسب ۷ عنوان برگزیده این جشنواره شدند.

اختتامیه ی سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ۲۶ آبان به میزبانی واحد شهرکرد برگزار شد.

شش داور مجرب حوزه رسانه در مرحله مقدماتی و در قالب یک کمیته تخصصی، داوری بیش از دو هزار و ۴۰۰ اثر ارسال شده به سومین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را در واحد شهرکرد انجام دادند. به این ترتیب ۷۴۱ اثر به مرحله نهایی داوری راه یافت و رتبه‌های برتر در ۳۹ کدرشته مشخص شد.

در بخش نشریات برتر، نشریه افق به مدیرمسئولی محمدجواد بورقانی فراهانی، نشریه نگاتیو به مدیرمسئولی مهرداد پیروز موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

در بخش مقالات ویژه نیز مقاله حمید حاجی شمس با عنوان مطالبه ای به نام آتش به اختیار حائز رتبه‌ی برتر شد.

همچنین در بخش آثار برتر،

مقاله فرهنگی «چرا کتاب نمی خوانیم؟» به قلم مهدی سربازی از نشریه پاد؛

مقاله صنفی «شیخ و مریدان» به قلم محمدجواد بورقانی فراهانی از نشریه افق؛

مقاله صنفی «سیس تابل» به قلم احسان عزیزمحمدی از نشریه افق؛

مقاله صنفی «دایره المعارف دانشجویی» به قلم حسین نصرت انگیز از نشریه افق؛

گرافیک، صفحه آرایی و طرح داخلی «ویژه نامه رسام نشریه افق شماره ۲۵» به قلم محمدجواد بورقانی فراهانی؛

از دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب با کسب ۵ عنوان برگزیده کشوری خوش درخشیدند.

به نفرات برتر اول تا پنجم (جهت مشاهده کلیک کنید) طبق بخشنامه سازمان مرگزی جوایز واحدی در قالب کارت هدیه تعلق می گیرد. دانشجویان گرامی برای دریافت کارت هدیه با همراه داشتن کارت شناسایی از تاریخ ۰۹/‏۱۱/‏۹۷‬ به دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه نمایند.